Jan de wandelaar en de game vloeistof

Door boombes op maandag 1 april 2013 09:11 - Reacties (12)
Categorie: -, Views: 4.173

De fles had ik in de V&A aangeboden echter is dit tegen de regels. hij heeft dus welgeteld 2 min op de website gestaan.
Reden genoeg om een tweakblog te openen!
* Let op het is dus niet de bedoeling om de fles echt te verkopen via een blog want dat is tegen de regels.

Veel lees plezier!

Jan de wandelaar en de game vloeistof *let op kan prestaties beinvloeden*

Een mooie vierkante fles van jan de wandellaar (1liter) echter drink ik dit niet. Mijn schoonouders dachten dat ik van whiskey hield en omdat dit de enige was die ze kende gingen ze er automatisch van uit dat ik ook slootwater lekker zou vinden. Helaas is dit niet het geval en wordt deze daarom hier aangeboden.

Dit goedje bevat alcohol en je kan er dronken van worden echter de asbaksmaak in je mond is in een rokerige kroeg te ruiken en zal iedereen uit je buurt houden. Met andere woorden als je dit in je cola mengt en u neemt een slok, krijgt u gratis het gevoel alsof er een peuk op je tong wordt uit gedrukt.

Het mag duidelijk zijn: ik drink dit zelfs nog niet in mijn cola en omdat ik de putlucht niet in mijn huis wil hebben zet ik deze fles te koop.

Eventueel ook bruikbaar als luchtverfrisser indien u ongewenst bezoek (schoonouders) heeft. Het gebruik hiervan is heel simpel. Schenk een beetje van dit goedje op een schaaltje en wacht totdat de lucht zich begint te verspreiden. Let op: Alleen gebruiken in een goed geventileerde ruimte! (zelfs mogelijk inbraak beveiliging)

Past deze look en feel bij jou dan is dit een ideaal product om zeker eens te proberen of je horizon te verbreden. Mocht je net als mij deze ook niet lekker vinden kun je rustig doorgaan naar een andere advertentie.

De reden waarom ik hem op tweakers aanbied?
Bij marktplaats krijg je voor 95% of onzin boden of onzinnige mensen aan de telefoon.
een andere reden is een algemene misvatting van mijn kant: De meeste tweakers komen toch niet in een kroeg en zijn weinig social bewegende mensen en daarom deze look en feel wel kunnen adopteren.

Fles komt inclusief garantie: Ik heb er niet uit gedronken
Mag ook geruild worden tegen 1 krat hertog jan en wat snoepjes

(Disclaimer: ik vind mijn schoonouders hele aardige mensen “moest ik van ze zeggen”)


Update 1-4-13 21:00
Mensen hartelijk dank julllie hebben mijn dag gemaakt! :) _/-\o_ het is vandaag 1 april en in het kader daarvan was deze blog ook bedoeld! :) deze tekst was dus humoristisch bedoeld! :) bedankt dat jullie denken dat ik een azijn pisser ben! en even voor de duidelijkheid ik ben geen wiskey liefhebber en dus ook geen kenner.

Succes met verdere discussies hieronder!!!

:+

Volgende: Best man speech op een bruiloft 04-'15 Best man speech op een bruiloft

Reacties


Door Tweakers user Andros, maandag 1 april 2013 11:22

Rode zeker? Gouden of zwarte is best doenbaar namelijk :)

Door Tweakers user W.Zijlstra., maandag 1 april 2013 13:54

Ik vind de rode anders prima door de cola :)

Door besboom, maandag 1 april 2013 14:04

Autisme is een vervelende aandoening.
Misplaatst snobisme is een vervelende persoonlijkheidstrek.

Jij hebt een vervelende aandoening en een vervelende persoonlijkheidstrek.

SNOBTIST is wat je bent.

Door Tweakers user Jogai, maandag 1 april 2013 14:21

Moet wel 1 april zijn. Whisky "Johnny the Walker" bestaat niet.

Johnny Walker echter vind ik best te drinken (tijdens een gezelschapsspel, dan heb je je aandacht er toch niet bij.)

Door Tweakers user eL_Jay, maandag 1 april 2013 14:47

Djeezus, aanstellen is ook een vak. Het is gewoon goede whiskey. Wellicht staat de smaak je niet aan maar er is niet echt iets mis mee. Nee het is geen Dimple of Chivas van 25 jaar, maar een goede, goedkope whiskey voor in de cocktails :).
In die prijsrange heb je overigens wel wat beters, vind vond zelf de Pennypacker lekker in de cocktails (Bourbon, §14 per 0,7). Tegenwoordig drink ik nog maar 1 a 2 keer per jaar en dan houd ik meestal bij Jackie D en cola

Enige alchohol waarvan ik ooit dacht dat het niet goed was, was Esbjaerg Wodka, bah (wellicht had ik een slechte fles)

[Reactie gewijzigd op maandag 1 april 2013 14:51]


Door Tweakers user Boudewijn, maandag 1 april 2013 16:15

Goede whiskey, zoals Dimple enzo? Pfft, tsja als je dat al goed vindt is slootwater ook een mooi premium watertje.

* Boudewijn gaat vanavond fijn een glas Glenmorangie Lasanta of Quinta Rubin drinken :).

Door Carel, maandag 1 april 2013 17:25

Wat een snobs hier. Als je het niet lust, voel je dan niet beter. Ieder zijn smaak. Pauper met pseudo-elitaire smaak. BAH.

Door Tweakers user supreme tweaker, maandag 1 april 2013 19:32

Boudewijn schreef op maandag 01 april 2013 @ 16:15:
Goede whiskey, zoals Dimple enzo? Pfft, tsja als je dat al goed vindt is slootwater ook een mooi premium watertje.

* Boudewijn gaat vanavond fijn een glas Glenmorangie Lasanta of Quinta Rubin drinken :).
Dimple is best aardig, gezien wat je ervoor betaald. Ik denk dat het dedain waarmee jij spreekt moeilijker te genezen is dan een wansmaak wat betreft whisky.

Aan de blogger: Ik hoop dat mijn dochter later niet thuis komt met een hork die gekregen whisky gewoon doorverkoopt. Doe alsof je neus bloedt en flikker het door de cola. Het gaat om het gebaar, en dat tientje wat je hiermee pakt weegt niet op tegen de wanvertoning die je neerzet.

Door Tweakers user T.C, maandag 1 april 2013 19:43

Het is maar waar je jezelf druk over maakt.

Nee, Johny Walker is niet mijn favoriet aangezien het in mijn ogen overpriced is.
Bij een kampvuur is het best te hebben.

Kijk zelf vind ik een Ardberg, Dalwhinnie, Bowmore, Knockando, Tomatin en Glanmorangie inderdaad beter.

Beetje jammer van de snobistische reacties.
Maar een snob schijnt net als mensen ook van apen af te komen.

Door Carel, maandag 1 april 2013 20:17

goed punt, supreme tweaker.

Jezelf profileren als een connaisseur, met verfijnde smaak. Intussen ben je een rat, crapule. Cadeaux doorverkopen... Snotaap.

Door Tweakers user boombes, maandag 1 april 2013 20:58

Mensen hartelijk dank julllie hebben mijn dag gemaakt! :) _/-\o_ het is vandaag 1 april en in het kader daarvan was deze blog ook bedoeld! :) deze tekst was dus humoristisch bedoeld! :) bedankt dat jullie denken dat ik een azijn pisser ben! en even voor de duidelijkheid ik ben geen wiskey liefhebber en dus ook geen kenner.

Succes met verdere discussies hieronder!!!

:+

Door Tweakers user boombes, maandag 1 april 2013 21:14

En boodschap van de vriendin: vind het ook wel grappig!!!!

Reageren is niet meer mogelijk